Boek...

Een heelplantaardig medicijnkastjeIn dit boek vertel ik over de medicinale werking van uw kruiden en specerijen die in uw keukenkastje staan...

Voorin het boek leg ik uit hoe je verschillende 'verkeersborden' kunt lezen en toepassen. Bijvoorbeeld als je iets niet of met mate moet gebruiken tijdens de zwangerschap of in combinatie met sommige medicijnen. Daarnaast heb ik een aantal bereidingswijzen beschreven.


De kruiden staan op alfabetische volgorde en zijn voorzien van duidelijke foto's.

Naast de foto staat waar het kruid goed voor is.
Een duidelijk voorbeeld van de waarschuwingen onderaan de pagina. 

Als een kruid of specerij een mengsel is van verschillende ingrediënten, dan is dat duidelijk beschreven en te zien op de foto.

Het boek heeft een uitgebreide index. Hier vindt je de verschillende kwalen en ziektes gemakkelijk terug.                    Daarnaast is het boek voorzien van een leeslint. Dat kun je naar eigen behoefte op een pagina leggen.


Helemaal achterin het boek heeft u nog een aantal pagina's waar eigen aantekeningen geschreven kunnen worden.

Het boek kost €19.95.

Het is mogelijk om het boek te laten opsturen, dan komt er €4.50 verzendkosten bij binnen Nederland.              Verzenden naar het buitenland is verschillend per land, zo zijn de verzendkosten voor België en Duitsland €9.00.    Ik stuur het boek op in een harde kartonnen enveloppe, die in de brievenbus past.                                              U kunt het geld overmaken op NL80RABO0127716866  ten name van WGM Bult - van der Kooij.                          Als u één of meerdere boeken via deze site bestelt, stuur ik het gevraagde artikel op zodra ik het geld op de rekening heb. (helaas ben ik een aantal keren iets te goed van vertrouwen geweest.)                                            Het contactformulier hieronder is speciaal voor het bestellen van een boek...    

DE PRAKTIJK IS GESLOTEN VAN 

MAANDAG 18 JULI 2022

TOT EN MET

MAANDAG 22 AUGUSTUS 2022