Iets over mezelf.

Mijn naam is Mieke Bult.       

Ik heb meer dan 35 jaar als verpleegkundige gewerkt in de zwakzinnigenzorg, wijkverpleging, kraamzorg, terminale nachtzorg, verpleeghuis-thuiszorg en bij de trombosedienst.

Steeds vaker kom ik mensen tegen die niet helemaal tevreden of geheel ontevreden zijn over wat de huidige medische wereld te bieden heeft. Ik ben er daar ook één van.

Mijn allergie voor alle antibiotica, vele soorten pijnstillers en heftige reacties op bloemen worden niet altijd even serieus genomen.

Naast mijzelf zijn ook mijn man en kinderen overgevoelig voor ogenschijnlijk onschuldige voedingsmiddelen als tarwe, citrusvruchten, suiker, melk en cacao.

Geconfronteerd te worden met deze uitdagende allergieën heeft ervoor gezorgd dat ik mij ben gaan verdiepen in mogelijke alternatieve geneeswijzen.

Ondertussen is het dagelijks gebruik van geneeskrachtige mineralen en kruiden voor ons gezin de gewoonste zaak van de wereld geworden.

Om mijn kennis extra kracht bij te zetten heb ik de opleiding kruidengeneeskunde gedaan. Dit was voor mij een leuke toevoeging, met een mooi diploma aan de muur als eindresultaat.

Door mijn eigen hooggevoeligheid denk ik ook dat ik in staat ben om anderen te helpen/coachen. Ik kan in heel veel gevallen goede tips en trucs geven om wat beter te functioneren ondanks hooggevoeligheid. Ook kinderen met hooggevoeligheid zijn welkom in mijn praktijk.                                                           Lees ook vooral de pagina's over kruidengeneeskunde en de geschiedenis...dan leer je mij nog beter kennen.